F R E A K S   C R E W

De la infiintarea trupei si pana in prezent, Freaks Crew si-a dobandit un renume in zona streetdance-ului.

 

 

Este una din cele mai bune trupe de streetdance din Romania, cu membrii dedicati si pasionati, care lupta zi de zi pentru a deveni campioni. Au castigat numeroase premii nationale si internationale, colaboreaza cu artisti romani si participa la show-uri TV.

 

 Alaturi de ei, oamenii invata sa iubeasca dansul si inteleg ca fiecare miscare din viata de zi cu zi poate prinde culoare, atunci cand este exprimata prin dans.

 

Freaks este trupa care face spectacol si incanta publicul cu fiecare aparitie, fie la concursuri in tara si strainatate, spectacole si evenimente private, emisiuni si concursuri televizate . Sunt un exemplu pentru juniorii Freaks Dance Company, care sunt antrenati si pregatiti de membrii Freaks Crew Alaturi de ei, oamenii invata sa iubeasca dansul si inteleg ca fiecare miscare din viata de zi cu zi poate prinde culoare, atunci cand este exprimata prin dans.

 

 

 

De-a lungul timpului, au intampinat multe incercari si provocari, care i-au facut mai puternici, motivandu-i sa lupte si sa munceasca in fiecare zi pentru visul lor.

Freaks Crew este locul unde multi isi doresc sa ajunga, insa foarte putini sunt cei care reusesc sa reziste.