Do you know us?

Totul a inceput in 2007, in momentul in care cativa tineri, dornici de a-si arata pasiunea pentru dans, infiintau Freaks Crew. Nu si-au dorit o trupa oarecare, voiau sa ajunga pe cele mai mari scene ale Romaniei si sa castige cat mai multe concursuri. Datorita faptului ca mereu a existat un flux al dansatorilor, doar cativa au pus la cale sa indeplineasca un vis, acela de transforma o simpla trupa in companie de dans.

 

 

In 2017 acesta a prins contur si astazi ne numim Freaks Dance Company.

 

 

Freaks Dance Company este o echipa speciala: dansatori, instructori si coregrafi, video editor si fotografi.

Compania are peste 30 de dansatori, de la incepatori pana la profesionisti, iar rezultatele la concursurile nationale si internationale demonstreaza ca sunt printre cei mai buni.

 

 

Dansatorii nostri au aparitii TV, participand constant la emisiunile matinale ale canalelor Antena 1, Antena Stars, Kanal D, dar si in videoclipurile artistilor romani, reclame sau flashmob-uri.

 

 

In prezent, trupa de profesionisti reprezinta Casa de Cultura a Studentilor din Craiova si participa anual la concursuri nationale si internationale.

 

 

Cuvintele care caracterizeaza dansatorii Freaks Dance Company sunt: caracter, ambitie, personalitate, demnitate, munca, pasiune, respect si  familie.

S O C I A L

Activitatea Freaks Dance Company poate fi urmarita:

thumbsup Facebook

thumbsup Youtube

thumbsup Instagram